domingo, 27 de noviembre de 2011

12a NIT DE LA UAR

Èxit de participació a la 12ª Nit de la UAR, 203 persones van assistir al sopar i el saló d'actes de l’Hotel 2 va quedar completament ple.
El Club va premiar els bons resultats de la temporada 2010-11. El sopar va estar animat pel locutor de Radio Rubí, en Sisco, també van comptar amb la presència del Regidor d’Esport Josep Castro, el tècnic d'esport Ismael Aguilera, el Director del Diari de Rubí Jesús González i el gerent de Halcón Viatges de Rubí Robert Follrich.
Després del sopar el Club va projectar un document que fa referència a totes les competicions,que els atletes, van participar la temporada anterior i que van destacar pels seus mèrits, s’ha de dir que la UAR va estar present, en un gran nombre de competicions la temporada passada, i que el document era només un resum. Aquest any es va afegir un document de triatló secció de nova creació al Club.
Es va donar la benvinguda a un grup de nens i nenes que s’han incorporat aquest any a l’escola del Club. La entrega de premis va estar acompanyada d’una projecció que indicava als assistents els mèrit esportius aconseguits per cada atleta. Es va començar per premiar als atletes de l'escola:
Jan Badia, Paula Fernández, Maria Blasco, Irene López, Mireia Morales, Aina Garcia, Andrea Fernández, Adrià Navajón, Axel Badia, Gerard Merino, Iker Gómez, Antoni Malavé, Ferran Merino, Alex Gil, Miguel Bru, Andrea Arjona, Clara Egea, Laura Domingo, Anna Segarra, Miquel Egea, Albert López, Eduard Morales, David Guerrero, Eric Pérez, i el Oriol Bravo. També es va donar 3 premis per equips al Infantil masculí que va quedar sots-Campió de Catalunya en relleu 4X200, a l'equip aleví masculí 4arts al Campionat de Catalunya de Clubs i a l'equip Aleví femení sots-Campiones de Catalunya de Marxa. L'entrega de premis va continuar reconeixent el treball en equip de Jairo Lorenzo un atleta que sempre està col·laborant en totes les competicions que li demana el Club. Com atleta revelació va estar nomenat en Marc Domenech. En la categoria d'adults el Club va premiar a Francisco Aragón, Ignasi Melo i José Mª Fernández pel seu paper destacat al llarg de la temporada.
La segona part de l'entrega de premis va estar destinada al Campionat Social de Fons del Club, en categoria fèmina van estar premiades Fàtima Pinheiro, Montse Claramonte, Isabel Pinheiro, Ruth Domènech i con a guanyadora del Campionat Lea Morgenthaler. Per categories també van estar premiades Tania Carpio, Pilar Marco i Concha Gil. A la categoria masculina Roman Mota, Javier Cid, Jordi Porrera, José Manuel Santamaria i com a guanyador del Campionat Toni Navas. Per categories Ricardo Alonso, Fede Haba i Ricardo Valenzuela, també van ser premiats. El premi CORRECAMINS el va guanyar Javier Cid desprès de fer 265'78 kilòmetres.
El Club va fer un agraïment públic a les empreses que col·laboren habitualment amb l'atletisme rubinec com Coca-Cola, Aigues Veri, Laboratorios Viñas, Gallina Blanca, Ysana, Zeta Espacial SA, Frutos Secos JM, Mercat de Rubí, Joma, Farmàcia Kronos i TMA. Com a millor empresa col·laboradora de l'atletisme va ser designada Halcón Viatge i el premi el va recollir el seu gerent Robert Follrich. En total la UAR va premiar 47 atletes pels seus mèrits esportius.
El President de la UAR va fer un petit discurs d'acomiadament de l'acte felicitant als premiats, animant a la resta d'atletes a continuar treballant. Es va dirigir al grup d'entrenadors per indicar que compten amb el suport de tota la Junta Directiva, va agrair la presencia dels invitats i va destacar el treball dels voluntaris que col·laboren en les diferents curses que organitza el Club. Va acabar la seva intervenció ressaltant la bona acollida de la campanya de l’Abonament Familiar i encoratjant a tots els assistents a continuar construint el Club.
La Nit de la UAR va acabar amb un sorteig de diferents productes del nostres col·laboradors entre els assistents.
Va ser una Nit plena d'emocions on els assistent van estar força animats i van gaudir de una nova Nit de l'atletisme Rubinenc. *Fotografies*