domingo, 28 de noviembre de 2010

11a NIT DE LA UAR

LA UAR CELEBRA LA NIT D’ATLETISME RUBINENC

180 persones van assistir a la 11ª Nit de la UAR: La Nit d’atletisme Rubinenc al Restaurant Can Bastida que va quedar completament ple.
El Club va premiar els bons resultats de la temporada passada. El sopar va estar animat pel locutor de Radio Rubí, en Sisco, també van comptar amb la presència del Regidor d’Esport Josep Antoni Serra i el Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Josep Mª Antentas.
Després del sopar el Club va projectar un document fotogràfic que feia referència a totes les competicions, que els atletes, van participar durant la temporada anterior i que van destacar pels seus mèrits. S’ha de dir que la UAR va estar present en un gran nombre de competicions, i que el document era només un resum.
Es va donar la benvinguda a un grup de nens i nenes que s’han incorporat aquest any a l’escola del Club. Seguidament es va fer l’entrega de trofeus destacant els premis de l’equip Benjamí masculí que van ser Campions de Catalunya de Clubs i Campions de Catalunya a la prova de relleus 4X60 Adrià Navajón, Gerard Merino, David Jiménez i Víctor Gimeno. En categoria infantil va destacar Eric Pérez, Campió de Catalunya de triple salt i subcampió en Pista coberta, 3er en salt de llargada en el mateix Campionat de Catalunya i millor marca Catalana de l’any infantil a triple salt.
Al Campionat social d’atletes adults es va premiar 15 atletes destacant al guanyador de la prova en categoria masculina Miquel Merino i en categoria femenina a Isabel Pinheiro. També es va atorgar el premi correcamins a Antonio Cantón després de fer 224’77 kilòmetres entre les diferents proves.
L’entrega de premis va finalitzar amb el reconeixement a dos atletes veterans que han destacat en multitud de proves durant la temporada Francisco Aragón va guanyar tres Campionats de Catalunya, quatre d’Espanya i el Campionat d’Europa de muntanya i del nostre incombustible Ignasi Melo tres rècords d’Espanya, segon al rànquing mundial, Campió d’Europa i millor atleta veterà català durant dos anys consecutius.
En total 42 atletes van ser premiats en aquesta Nit de la UAR.
Després de l’entrega de premis es va realitzar un sorteig de diferents productes dels nostres patrocinadors i del propi Club. Una parella d’animadors van fer una petita actuació pels més petits. Tot plegat va ser una nit on la família atlètica de Rubí es va reunir per celebrar la gran temporada 2009-10.
En el discurs d’acomiadament el President de la UAR Antoni Bernal va agrair la presència dels assistents i va felicitar als premiats ressaltant el gran moment d’activitat esportiva i social que viu el Club. *Llistat de premiats* *Fotografies*

Video de l'11a Nit de la UAR