lunes, 30 de noviembre de 2009

10a NIT DE LA UAR

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 10ª NIT DE LA UAR

Més de 120 persones van omplir el Restaurant Cal Recó de Can Barata per celebrar la 10ª Nit de la UAR. Va ser una nit plena d’emocions on el Club va premiar els bons resultats de la temporada passada. El sopar va estar animat pel locutor de Radio Rubí, en Sisco, també van contar amb la presència del Regidor d’Esport Josep Antoni Serra i la seva senyora.
Després del sopar el Club va projectar un document que fa referència a totes les competicions que els atletes van participar la temporada anterior i on van destacar pels seus resultats. Després es va fer l’entrega de trofeus destacant els premis de la Campiona de Catalunya en categoria Benjamí del 60 metres llisos Maria Blasco o els Campions de Catalunya de 600 metres relleus el Iker Gómez, Alex Gil i Antoni Malavé que van batre el record de la prova en més de 9 segons i amb una marca de 5’42’’. El Club va reconèixer la gran temporada realitzada pel nostre company Ignasi Melo campió de Catalunya, Espanya, Europa i del Món en la modalitat de marxa i a la seva categoria i va ser nomenat millor atleta veterà per la Federació Catalana d’Atletisme. Cal destacar els premis per primer any del Campionat Social realitzat pel nostres atletes veterans i de fons, el primer classificat va ser José Manuel Santamaría que també va recollir el premi “CORRECAMINS” a l’atleta que més curses va realitzar durant tota la temporada, en categoria fèmina la primera va ser Isabel Pinheiro. També es va nomenar com a soci honorífic a Jordi Cuquerella per la seva dilatada trajectòria atlètica i la seva fidelitat al Club. La UAR va entregar premis a més de 30 atletes, fet que demostra el gran nivell de competició que van adquirint els nostres corredors.
Després de l’entrega de premis es va realitzar un sorteig de diferents productes dels nostres patrocinadors i del propi Club. Tot plegat va ser una nit on la família atlètica de Rubí es va reunir per celebrar la gran temporada 2008-09.
En el discurs d’acomiadament el President de la UAR Antoni Bernal va agrair la presència dels assistents i va animar a continuar en aquesta línea. *Fotografies*